Horeca

Wij vinden dat het ombouwen van multifunctionele ruimtes sneller en makkelijker kan. Daarom hebben wij het meubilair voor deze ruimtes opnieuw uitgevonden. Dit bespaard tijd, geld en fysieke klachten. En wat te denken van de boost aan jouw duurzaamheidsimago.

Waar design en comfort hand in hand gaan.

In de horeca draait het om beleving. Goede voorzieningen, vriendelijk personeel, maar vooral een prettige sfeer. Deze sfeer wordt voor een groot gedeelte bepaald door het meubilair. Daarom hebben we meubels ontworpen die zich aanpassen aan de uitstraling van de ruimte en tegelijkertijd uiterst functioneel zijn. Meubels waarbij design en comfort hand in hand gaan.

Gebruiksvriendelijk

Onze meubels zijn zo gemaakt dat ze snel klaar kunnen worden gezet en zo weer af kunnen worden gebouwd.

Stijlvol

Door de talloze kleuren, finishes en afwerkingen passen onze meubels zich altijd aan aan hun omgeving.

Comfortabel

Bij het ontwerp van onze meubels gaan we uit van optimaal comfort en ergonomie voor klant en personeel.

We maken het makkelijk.

Minder tijd voor ombouwen, is meer tijd voor evenementen, is een hoger rendement. Onze slimme meubels begrijpen dat. Ze zijn daarom licht van gewicht en tegelijkertijd oersterk. Het unieke inklapmechanisme van onze tafels en podiums maakt het daarnaast makkelijk ze op te zetten. Zo dient het gemak niet alleen de mens, maar ook de portemonnee.

Classic tafel met frontpaneel in een multifunctionele ruimte
Akoestische panelen in een restaurant omgeving

In de kleur van het interieur.

Ons meubilair is niet alleen ontworpen met aandacht voor gemak, maar ook met oog voor design. Neem onze lichtgewicht tafels. Van poot tot tafelblad hebben onze klanten de keuze uit talloze verschillende kleuren, finishes en afwerkingen. Hierdoor is er altijd een tafel die past bij jouw interieur.

Klanten om trots op te zijn.

Onze meubels zijn niet alleen gekend om hun stijlvolle uitstraling, maar vooral om hun duurzame innerlijk. Daarom hebben veel verschillende bedrijven inmiddels gekozen voor het lichtgewicht meubilair van Triple E. Want de keuze van meubilair doet ertoe.

Your choice of furniture matters.

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie